agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Sürdürülebilir Doğal Tarım Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni2767Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 02-02-2012, 23:04   #11
Ağaç Dostu

dermana's Avatar

Giriş Tarihi: 19-12-2010
Galeri: 21
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Halil Önen Mesajı Göster
Öyle demeyin, bende sizlerden öğreniyorum. Gerçekten endivyeni Sayın Uzaylı T.T. Etkinliğinde öğrenmiştim. Bizim radikamış.

Köylünün birine hanımı _yokluktan olsa gerek _ yetiştirdikleri kuru fasulyeden yediriyormuş, hergün... Adamın kırk yılın başı şehre yolu düşmüş 'karnımda fasulye bitecek değişik bir şey yiyeyim' demiş.

Garson yemekleri saymış ama pek bir şey anlamamış. ''Tamam demiş 'lobiye' getir, getir değişiklik olsun''...Yanına da pelte tatlısı istemiş.

Garson bir tabak kuru fasulyeyi _ ki şehirli adı lobiyemiş_ getirmiş. Adam bir kuru fasulyeye bakmış bir garsona;

çekmiş silahını kuru fasulyeye ateş etmiş bir kaç kere...'adını değiştirdik burada mı beni buldun' diye bağırmış. Tabii bu arada çok sevdiği pelte tatlısı sallanmış. 'Sen titreme, korkma sana sözüm yok demiş.
fıkra biraz eksik kalmış. adam bakmış yan tarafta oturan bir ecnebi kebap yiyo.. van mor deyince önüne bir kebap daha geliyor.. çağırir garsonu van mor der yine kuru gelince

dermana Çevrimdışı   Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025