agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni305Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 28-04-2010, 21:32   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 22-03-2009
Şehir: izmir
Mesajlar: 850
Kaynama süresinden ziya de geniş bir kapta kaynatıp soğumaya bırakmanızı öneririm. Ama açık süt almak ve onu mayalamak üzerine konuşuyoruz bunları. Sözüm ona süt diye satılan paketli sütleri kullanmanızı önermiyorum.

Utanmadan sıkılmadan görsel ve yazılı basında açık süt almayın hastalanırsınız, margarin tüketin kalp sağlığınıza iyi gelir, omega yüklersiniz diyen kartel sahibi sahtekarlar ve onlara izin veren yöneticiler olduğu sürece ağız tadıyla süt de içilmez, yoğurt da yenmez.

balbay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025