agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni305Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 05-05-2009, 14:27   #1
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 05-05-2009
Şehir: antalya
Mesajlar: 1
Başlık altında baktım,göremedim,bir ipucu da ben vereyim lezzet adına diye üye oldum. :

Mayalanması bitip dolapta soğutulmuş yoğurdumuzun üzerine tülbent,havlu vb. örtü ile örtüp,ara ara (1-2 saatte bir) örtüyü sıkarsak sulanmayı bitiririz,3-4 defadan sonra sert yoğurdumuz olacaktır.

geyran Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Etiketler
doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:37.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025