agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni305Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 16-03-2009, 17:21   #1
Ağaç Dostu
 
Koyu yeşil's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-10-2007
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,273
Galeri: 35
Benim gibi akşamüstü mayalayıp, unutuverirsiniz siz de Adalet Hanım

Koyu yeşil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-03-2009, 20:51   #2
Ağaç Dostu
 
Adalet Yağcı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-06-2008
Şehir: MERSİN
Mesajlar: 11,101
Galeri: 260
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Koyu yeşil Mesajı Göster
Benim gibi akşamüstü mayalayıp, unutuverirsiniz siz de Adalet Hanım

Sevgili Koyu Yeşil, Yoğurdu 17:40 gibi açtım, yani 4 saat 40 dakika mayalanmış oldu.
Sonuç, süper bir yoğurt oldu, üzerine bir peçete kapatıp buzdolabına koydum, tadı nasıl oldu bilmiyorum, ben yoğurdu iki gün sonra açarım.

Bu arada bir litre sütü, bir litrelik cam kavanoza mayalamış, prebiyotik mayanın 5/3 ü kullanmıştım.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Etiketler
doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:48.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025