![]() |
|
![]() |
#38 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-10-2021
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 9
|
Arkadaşlar ben de sütün kaymağını alarak yoğurt yapıyorum. Onu da şöyle yapıyorum. Sütü kaynatıp soğutup buzdolabına kaldırıyorum. Ertesi gün çıkarıp kaymağını kevgirle alıyorum. Koca bir kase kaymak çıkıyor. Sonra el yakmayacak dereceye kadar ısıtıp ilk mesajlardaki gibi ama KAVANOZLARA yapıyorum. Hem sulanmıyor hem uzun süre taze kalıyor hem de buzdolabına yerleştırmesi kolay oluyor. Koca tencereyi dolaba koyması dert, tenceresiz kalmak dert, yer kaplaması dert. Yoğurtları afiyetle yiyoruz. Sizlere de Afiyet olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası |
|
|