agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni305Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 11-02-2022, 14:48   #38
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 22-10-2021
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 9
Arkadaşlar ben de sütün kaymağını alarak yoğurt yapıyorum. Onu da şöyle yapıyorum. Sütü kaynatıp soğutup buzdolabına kaldırıyorum. Ertesi gün çıkarıp kaymağını kevgirle alıyorum. Koca bir kase kaymak çıkıyor. Sonra el yakmayacak dereceye kadar ısıtıp ilk mesajlardaki gibi ama KAVANOZLARA yapıyorum. Hem sulanmıyor hem uzun süre taze kalıyor hem de buzdolabına yerleştırmesi kolay oluyor. Koca tencereyi dolaba koyması dert, tenceresiz kalmak dert, yer kaplaması dert. Yoğurtları afiyetle yiyoruz. Sizlere de Afiyet olsun.

Yenican Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:55.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025