agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni305Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 13-11-2015, 15:53   #10
Ağaç Dostu
 
EAkpınar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-05-2015
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 184
Sayın Plant yoğurdu fazla sarmanın iyi olucağını düşünürdüm ben de ancak akşamdan sabaha kadar bekleyen yoğurt üstüne bir de ekşimeye başlıyor bu sebeple. Bazı arkadaşlarım hiç sarmadıklarını bile söylüyorlar ama ben fırında yapmıyorsam üzerine dört kat sofra bezini öylesine örtüyorum. Siz fazlaca sarmadan 7-8 saatte yoğurdunuzu mayalayın. Ancak akşamdan mayaladığınız yoğurdu gece uyanıp açmanız lazım. Bu yüzden geç vakitte mayalarsanız sabah açabilirsiniz.

EAkpınar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025