View Single Post
Eski 13-11-2015, 10:19   #529
EAkpınar
Ağaç Dostu
 
EAkpınar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-05-2015
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 184
Bende yoğurdumu çelik tencerede mayalıyordum. Plastik kap edinmeyi düşündüm ancak içime sinmedi. Öteki taraftan hazır aldığımız yoğurtlar da plastik kaplarda. Ee nerde mayalıcam şimdi
Bu arada hazır yoğurtla mayalamqk zorunda kalırsanız bimin yoğurduyla çok güzel tutuyor, hiç sünmüyor. Diğer markalarla mayaladıklarım hep sündüler. 2 lt ılık süte bir yemek kaşığı tepeleme bim yoğurduyla yaptım. Ağzı açık, üzerine süzgeç koydum, dörde katlanmış sofra bezini de üzerine örttüm öylesine.7-8 saat sonra buzdolabına. 1 gün bekleyince taş gibi bir yoğurt oldu. Naçizane tarifim

EAkpınar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön