agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni305Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 13-11-2015, 00:04   #10
Yeni Üye
 
plant's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-11-2009
Şehir: istanbul
Mesajlar: 19
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Benol Hazaroğlu Mesajı Göster
Mayayı ekleyince dipten doğru tahta kaşıkla bir karıştırsanız.
Tahta kaşıkla değil,metal kaşıkla dipten yukarı iyice karıştırıyorum ,tahta -metal olması farkeder mi ?
Mayalama aşamasındaki yoğurt miktarım kg başına 1 yemek kaşığı .
Mayalanmakta olan kabın üstüne tel süzgeç ,onun üstünede önce sofra bezi sonrada birkaç kat peluş battaniye ..
Yani her sefer mi böyle tutar ,hep dibi böyle ,tabi gün geçtikçe yoğurdun neredeyse tamamı pütürlü olmaya başlıyor..
Durum böyle ,ben iyi yoğurt mayalayamıyorum bir türlü 😕

plant Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:34.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025