agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni305Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 12-11-2015, 20:36   #11
Yeni Üye
 
plant's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-11-2009
Şehir: istanbul
Mesajlar: 19
Yoğurt mayalamak

Merhabalar,
Uzun süredir yoğurt mayalamaya çalışıyorum , birşeyleri yanlış yapıyorum sanırım.
Sorun şu :yoğurt kalıp gibi tutuyor fakat kabın dip kısmında pürtük pürtük yoğurt oluyor.yani dipten 1-2 cm kadar yukarısı normal iken kabın dip kısmı neden bu şekilde oluyor ?
Homojen şekilde yoğurdun mayalanması için neye dikkat etmek gerek ?
Aynı sütle annem her defasında sorunsuz yoğurt yapabiliyorken ben neyi yanlış yapıyorum anlayamıyorum.
Annemin tarifine de harfiyen uyuyorum .

plant Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025