agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni305Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 23-08-2015, 08:16   #11
Ağaç Dostu
 
Jezebel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Şehir: İzmir
Mesajlar: 8,681
Galeri: 11
Aslında oğluma çıkarması için tembihlemiştim 15'inci saatte.
Unuttuğu için akşam 8 de iş dönüşü çıkardım.
Activia'nın kokusu ve tadı bire bir aynı.
Oğlum kendisi de çok beğendi.
Tansaştan aldığımız pastörize günlük sütle yaptık.
Sadece ılıttım, hatta fazla sıcak buduğum için beklettim biraz.
Brusellalı inek mi var sanki?! Kaynatmadım.
Nette baktım herkes fokur fokur kaynatın demiş
Tadını beğendim, kokusunu da, uzama yok.
Birkaç deneme daha yapın bence.
Ekşi yoğuttan hiç hoşlanmadığım için ben devam edeceğim.


Düzenleyen Jezebel : 23-08-2015 saat 08:57
Jezebel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025