agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 05-04-2013, 13:11   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 31-05-2007
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 330
Uygulamalar,

Bilgilerimizi ve deneyimlerimizi paylaşmak ne güzel bu siteyi o yüzden çok seviyorum, düşünceniz de çok güzel ve pratik, kefirin çoğalması için belkide mayanın süt içinde rahat dolaşması gerekiyordur. Mayalanma süreci içinde birkaç defa sütün karıştırılması mayalanmanın daha çabuk olmasını sağlıyor, bence tül içinden çıkarıp birkaç defada bu şekilde mayalama yapmanızın eminim faydası olacaktır. Uygulamalarınızdan haberdar ederseniz sevinirim, esenlikle kalınız..

dostca Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025