agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 03-10-2012, 23:30   #11
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 03-10-2012
Şehir: istanbul
Mesajlar: 1
uzun ugraslar sonucu bir aktarda bugun bulmayi basarabildim kefirin mantarı. marketlerde satilan kefirlerin dogalligindan suphem oldugu icin bu mantardan kendi kefirimi yapmak istiyorum. ancak simdi elimdeki siseye baktigimda 0-4 derecede saklanmasi gerektigi yazdigini farkettim. aldigim aktar bunu oda sicakliginda satiyordu. yani ben bugun bu urunu alasiya kadar belki 1 senedir 24-25 derecede sisesinde beklemekte. bu isten anlayan siz yazar dostlarimdan bu durumun bir zarari olup olmadigi konusunda beni aydinlatmalari icin yardimlarini rica etmekteyim. isik altinda inceledim, bazi taneler kararmis, griyle siyah arasi bir renk almislar, bozulmuslarmidir bi acaba yardim edin lutfen

Not: harf hatalarim icin ozur dilerim, klavye yuzunden

sevim.K ve mrduran beğendi.
mzeybek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025