Konu: Kefir
View Single Post
Eski 22-11-2012, 18:56   #527
mrduran
Ağaç Dostu
 
mrduran's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-08-2011
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,536
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Hamdullah Mesajı Göster
Selamün Aleyküm,
Arkadaşlar, doğal inek sütünden kefir yapıyorum, mayalamadan sonra bayağı koyu oluyor ve süzülmesi çok zor oluyor ve zaman alıyor, bununla ilgili bir çözüm ve önerileriniz var mı?, ikinci olarak bu sorunla ilintili, şöyle bir şey denemek istiyorum, kefir tanelerini hijneyik küçük bir plastik kutuya koyup, ağzı kapalı bir şekilde ve kutunun etrafı düzenli aralıklarla delinmiş bir şekilde sütün içine koyup kefiri mayalamak istiyorum(Bikti Çayı Kaşığı örneği gibi), bu şekilde bir şey yapsam kefir mayalanır mı, verim alır mıyım?, görüş ve önerileriniz bekliyorum arkadaşlar, teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.

Merhaba efendim,

Eğer bu yazıyı okumayı becerebilirseniz, cevabı orada sanırım.

Fofosu mevcut idi, aslı şu an İngiltere'de.

Sağlıkla kalın inşallah.

Saygılarımla lütfen.


Arka sayfası 524 no'lu mesajdadır. Bu ön sayfayı yükleyememiştim, site kurallarına aykırı bir yükleme ise özürlerimle lütfen.

Saygılarımla...

mrduran Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön