agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 22-11-2012, 11:42   #11
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 11-07-2011
Şehir: Mardin
Mesajlar: 84
Selamün Aleyküm,
Arkadaşlar, doğal inek sütünden kefir yapıyorum, mayalamadan sonra bayağı koyu oluyor ve süzülmesi çok zor oluyor ve zaman alıyor, bununla ilgili bir çözüm ve önerileriniz var mı?, ikinci olarak bu sorunla ilintili, şöyle bir şey denemek istiyorum, kefir tanelerini hijneyik küçük bir plastik kutuya koyup, ağzı kapalı bir şekilde ve kutunun etrafı düzenli aralıklarla delinmiş bir şekilde sütün içine koyup kefiri mayalamak istiyorum(Bikti Çayı Kaşığı örneği gibi), bu şekilde bir şey yapsam kefir mayalanır mı, verim alır mıyım?, görüş ve önerileriniz bekliyorum arkadaşlar, teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.

Hamdullah Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025