agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Fidan ve Fide, Bitki Üretim (Tohum Çimlenme/Çelik/Aşı)
(https)




Beğeni Düzeni122Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 05-10-2011, 19:27   #1
Ağaç Dostu
 
mrduran's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-08-2011
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,536
Selamlar;

Yarın arkadaşım gelecek köyden. Bu güzel yazılarınız beni yüzsüz etti.

Şimdi telefon ettim, Hünnap fidesi getir diye adeta ağladım.))

Kaç kere fidan getirdiydi oysa bana. Hep kuruttum.

Arkadaşımın hünnapı yeşil iken kopkoyu/ yem yeşil ve o haliyle yendiğinde eski minik amasya elmaları gibi aromalı ve lezzetli.
Sararmadan, sanki rengi, koyu yeşilden kırmızı ve daha koyu hale geliyor. Olgun halinde de, aynı elma tadını alabiliyorsunuz.
İyi ki sayfaya girmişim)

Saygılarımla cümleten.

mrduran Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025