agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni623Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-07-2012, 15:43   #11
Ağaç Dostu
 
hberbul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-11-2011
Şehir: Kırıkkale
Mesajlar: 731
Ben de akşam bir ekmek yaptım fotoğrafta çektim ama yüklemeye vaktim olmadı.
Ekşi hamurdan yoğurduğum hamur çok beyazımsı bir renk oldu.Mayalanma güzeldi,pişerken de güzel kabardı.Tabanda çatlaklar oluştu.Okuduklarımdan ekmeğin çatlaması istenen birşey değil malzemelerin eksik ya da fazlalığında kaynaklanıyor.
Dökme tenceremi ilk defa denedim çok pratik hiç yapışmadan çıktı.Ama bol gözenekli olmadı ekşi hamur tadı da çok hoş değildi.

hberbul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025