agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni623Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 16-07-2012, 20:42   #11
Ağaç Dostu
 
s.toprak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-03-2009
Şehir: Ankara
Mesajlar: 238
Dolapta bekleyen ekşi kokulu maya daha koyu renkli kalın bir kabuk tutmuş, kabuğu attım. un ve su ekledimkarıştırdım, mutfak masasında bekleyen ikincisi de benzer bir kabuk tutmaya başlamış;
onun da kabuğunu aldım, un ve su ekledim, karıştırdım. İkisini bu kez kapaklı olarak buzdolabına aldım. Bu sıcak hava pek uygun olmasa gerek. Bozulmaya yüz tutuyorlar, belki bozuluyorlar bilmiyorum.
Not:Sarı üzüm de olur herhalde, neden olmasın; yalnız üzümlerin üzeri daha çabuk kararıp kabuk tutmaya başlıyor, kabukla birlikte üzümler de atılıyor alttan açık renkli bir hamur çıkıyor.

hberbul beğendi.
s.toprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:09.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025