agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni623Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 04-05-2011, 16:38   #11
Ağaç Dostu
 
Eser İlhan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-03-2007
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,298
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Müjgan Mesajı Göster
Beş tahıllı mayadan yaptığım ekmeğin, nefis aroması dışında başka bir özelliği yok. Ama sırf bunun için yapılması gereken bir maya bence )
Beş tahıllı mayayı hazırlarken tahılları robotta kırdıktan sonraki aşamada suyunu süzüp unu bu suyla mı mayalıyorsunuz (Arman Kırımlı öyle anlatıyor) yoksa tahıllar da ekmeğe dahil mi oluyorlar? Eğer ekmeğe giriyorlarsa taneli mi kalıyorlar yoksa tahılları çok ince mi kırmak gerekiyor?
(Ne çok soruyu bir arada sordum.Ama kusura bakmayın, bunlar emeklemeye çalışan bir acemi ekmekçi soruları )

Eser İlhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:47.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025