Eser hanım, bu atraksiyonunuza bayıldım, afferim o şeytana dürttüğü için.

Ekmek yapmak, özellikle mayanın oluşmasını beklemek acaip bir keyif veriyor insana. Bazıları "bunlar psikopat mıdır, nedir" diye düşünebilir. "al işte, fırında, markette satılan envayi çeşit ekmek var" diyebilirler. Ama bunu denemeden zevkini almak mümkün değil. Ne yiyeceğini bildiğin bir ekmeği üretmenin güveni neye değişilir ki?
Beş tahıllı mayadan yaptığım ekmeğin, nefis aroması dışında başka bir özelliği yok. Ama sırf bunun için yapılması gereken bir maya bence

)
Şimdi havaların ısınmaya başladığı şu günlerde, nohut ekmeği sezonunu da açmak lazım. Başarı yüzdesi düşük bir ekmek ama, finaldeki başarı ile lezzeti katlanıyor doğrusu...
