View Single Post
Eski 04-05-2011, 09:50   #255
Kiraz
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Toprak Hanım elinize sağlık, tebrikler.

Katı hamur ikinci denemem de memnun etti. Bir gün önceden dolaptan çıkarıp mayayı aktifleştirmeye başladım. Sabahtan yoğurduğum hamuru, iki, kere daha yoğurarak akşamdan ekmeği pişirdim. Bu sefer 150 derece yerine 180 derecede pişirdim, kabuk daha çıtır oldu (taze ekmek ekmek yendiğinde, çıtırtı sesi dışarıdan duyuldu İçi ise yumuşak ve lezzetliydi.

Name:  0405111.JPG
Views: 694
Size:  44.5 KB

Name:  0405112.JPG
Views: 719
Size:  42.2 KB

Name:  0405113.JPG
Views: 656
Size:  49.3 KB

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön