agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni623Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 04-05-2011, 09:50   #11
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Galeri: 73
Toprak Hanım elinize sağlık, tebrikler.

Katı hamur ikinci denemem de memnun etti. Bir gün önceden dolaptan çıkarıp mayayı aktifleştirmeye başladım. Sabahtan yoğurduğum hamuru, iki, kere daha yoğurarak akşamdan ekmeği pişirdim. Bu sefer 150 derece yerine 180 derecede pişirdim, kabuk daha çıtır oldu (taze ekmek ekmek yendiğinde, çıtırtı sesi dışarıdan duyuldu İçi ise yumuşak ve lezzetliydi.

Name:  0405111.JPG
Views: 694
Size:  44.5 KB

Name:  0405112.JPG
Views: 719
Size:  42.2 KB

Name:  0405113.JPG
Views: 656
Size:  49.3 KB

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025