agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni623Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 29-04-2011, 11:09   #11
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Galeri: 73
Benim mayam köpük köpük kabaramıyordu, yoğurduktan sonra az bekleyince de sonuç güzel olmuyor. Hazır mayalar pişme esnasında hızla kabarırken, ekşi mayam pişerken az kabarıyor.

Bu günlerde mayam biraz daha çok köpüklenmeye başladı, bekleme süresini de kısa tutmayınca sonuç daha iyi oldu. Toprak Hanım, sanırım problemlerimiz aynı.

Ekşi mayalı ekmeğin çoook kötü bir özelliği var; yedikten sonra ağızda bıraktığı hoş tad çok uzun süre kalıyor 8bir kaç saat bile), diğer ekmeklerde bunu hissedemiyorum.

İyi haber; kızım son ekmeğimi beğendi, severek yemeye başladı.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:12.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025