agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni623Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 01-03-2011, 10:43   #11
Ağaç Dostu
 
Müjgan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2004
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,544
Galeri: 30
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Halil Önen Mesajı Göster
Tadında mükemmellik yakalanır belki ama, atış tekniği geliştirilemezse hamur hep yamuk olacaktır.
Ekmek kokularına dayanamadınız sonunda, hehheeee...

Mükemmel atış tekniğinizle, sizi de burada, aramızda görmek isteriz doğrusu... Hamurlar, mayalar, onca tarifler burada, ama avcılık da sizde... Bu durumda ideal ekmeği yapmaktan sizi kim alıkoyabilir? Yiğitlik, eline tüfek alıp nişan almakta değil, yoğurduğun hamuru, mayalandırdığın kaptaki unlu bezin içinden, tencerenin tam ortasına aktarırken isabet ettirebilmekte ))
Hem bunu denemeniz halinde size "elinin hamuruyla erkek işine karışma!" diyen biri de olamayacak.

Müjgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025