View Single Post
Eski 01-03-2011, 00:07   #136
Halil Önen
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 18-01-2009
Şehir: izmir/aliağa
Mesajlar: 5,567
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Müjgan Mesajı Göster
.......
220 derecelik fırında, 20 dk ısıttığım demirdöküm tencereme, hamuru aktarırken, henüz o konudaki el becerim gelişmediği için tam isabet ettiremedim ve hamur yamuldu. Onu azcık düzeltim güya ama sonuç ortada ...

Tam isabet, el becerisinden çok gez, göz arpacıkla ilgili nişan alma tekniğinde yatar.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Müjgan
Henüz mükemmel ekmek yapamadım ama nasıl bir şey olabileceğine dair bir hayalim var.
Tadında mükemmellik yakalanır belki ama, atış tekniği geliştirilemezse hamur hep yamuk olacaktır.


Düzenleyen Halil Önen : 01-03-2011 saat 00:17 Neden: rastgele :))
Halil Önen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön