![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
Un, su, maya ölçülerini bardak hesabıyla yazarlarsa iyi olacak değil mi? ![]() Bardaklar birbirinden farklı boyutlarda, bu nedenle tanınmış ve heryerde aynı isimle satılan bir bardağı ölçü olarak kullanmak gerek. Mesela rakı ya da limonata bardağı iyi bir ölçü... Sorunu dar olması. Sıvı türü şeyler için diğer bardaklardan daha iyi, çünkü altı da üstü de aynı genişlikte... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Deneme 4
![]() ![]() ![]() Son denememden ekmek manzaraları.... Çok başarılı olduğu söylenemez. Çok yumuşak (hatta demirdöküm tencere olmasa hamur olacakmış) Kesilirken ufalanıyor, dayanıksız, kekimsi dokusu var. Ama lezzeti fena değil. Hamur yoğururken bir daha zeytinyağı kullanmayacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|