agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sebzeler > Domates
(https)




Beğeni Düzeni32Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 16-03-2013, 19:14   #11
Ağaç Dostu
 
birnefestoprak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-07-2012
Şehir: Ankara/Morgantown
Mesajlar: 2,797
Hemen alttaki paragrafta ne diyor, hemen bakalim:

Artificially duplicating the tomato fruit's fermentation is not difficult. In addition to removing the gel sack, fermentation also kills many seed-borne tomato diseases.

Cevirelim:
Yukardaki ceviride yer alan curumeye atfen diyor ki: Meyvenin gecirdigi fermentasyon surecini taklit etmek zor degildir. Jel tabakasinin (tohumdan) ayrilmasina ek olarak, fermentasyon ayni zamanda tohumdan kaynaklanan bircok domates hastaligini da ortadan kaldirir.

Resimlerden, hemen islemin nasil yapildigina bakiyoruz ve dalindan koparilan meyvenin tohumlarinin derhal fermentasyona ugratildigini goruyoruz.

maki01 ve OSMAN45 beğendi.
birnefestoprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:30.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025