Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe
[/U][/B]Yani şimdi bilim, araştırmalar ve bunlara ait makaleler, kitaplara girmiş şeyler, binlerce kişinin uyguladığıyöntemler vs. aslında bağnazlık, sizin söylediğiniz gerçek ve geleceğin bilimi, öyle mi? Yani bu sebeple herhangi bir dayanağınız yok, çünkü bilim saha sizin bulunduğunuz yerlere gelemedi, ondan.Ona da tamam. Kırk kere söyledim, doğru düzgün ve tutarlı bir yöntem olarak anlatırsınız, orada sorarız sorularımızı diye.
|
Hayır eğer öyle olsaydı şuan size değil ziraat fakülteleri ve tarım bakanlığına anlatmaya çalışıyor olurdum yapmaya çalıştığımız kaidedir demedik uyguladığımız yöntemdir verimlidir sınansın dedik. oho siz firmalar dediniz aldınız ele düştünüz yola efendim firmalar için personel mesai verimi depolama maliyeti diye bir şey vardır zaten tohumlar için standart %70-75 oran muteber kabul edilir benim yöntemdeki küçük bir sıra değişimi ile bu oranı oldun tohumlarda %90 vaad ediyorum ne yapalım ünvanımız ekonomi alanında olduğu için bilimsel kabul etmedik tamam denemiyelim mi? engel olmak bağnazlık değil mi?
Demagoji kelime anlamı söylenenleri değiştirip çarpıtıp aslında var olmayan bir biçimde aksettirmek işte yaptığınız bu meyvelitepe
Doğru düzgün anlatıyorken sizin devreye girmeniz sayesinde buralara geldik farkında değilmisiniz acaba hala dayanak soruyorsun tohum etrafındaki tabaka zar jel her ne ise koruyuculuğunu sorguluyorsun azıcık insaflı ol.