![]() |
|
|
Anket Sonuçlarını Göster: GDO'lu besinler tüketmek ister misiniz? | |||
GDO'suz olduğunu bilmek istiyorum |
![]() ![]() ![]() ![]() |
243 | 98.38% |
Binde dokuza kadar GDO'lu içerik benim için sakıncasızdır |
2 | 0.81% |
Benim için olmuş, olmamış farketmez |
2 | 0.81% |
Oy Verenler: 247. Bu ankete oy veremezsiniz |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Ben de tam bunu söyledim: "Bütün yiyecekler sağlığınızı şu veya bu şekilde etkiler." GDO'lu olanların nasıl etkilediğini, uzun vadede nasıl sonuçlar doğuracağını bilmiyoruz. İlk olarak size şu haberi örnek vereyim.Milliyet Bir vurgu yaptığım şey de ısrarla istediğiniz delil ortaya çıktığında geç kalmış olunabilir. Eroin bir zamanlar doktorların reçete yazdığı, tavsiye ettiği, ilaç gibi düşünülen bir maddeydi. kokain de keza öyle bir durumdaydı. Kaç bin insanın, çocukların öldüğünü süründüğünü biraz araştırın, belki başka delillere de rastlarsınız. Buğdayın, patatesin yeryüzündeki besin dengesi ne kadar önemli olduğunu burada tartışmaya gerek yok. "Klasik" ürün oldukları sürece vahim bir durum da söz konusu değil, buna da delil değil akıl yeterli sanırım. Genlerine başka canlıların, hayvan genlerinin monte edildiği GDO'lu tarım ürünlerinin Yendiğinde insan sağlığını, yem olarak hayvan sağlığını nasıl etkilediğini... Uzun vadede etkilerini... Toprağa ne gibi etkiler yaptığını... Diğer tohumlarla etkileşerek, karmaşık yeni nesillerin oluşma durumunu... Verdiği tohumdan üretim yapılamayan bu ürünlerle kime, ne şekilde bağımlı kalındığı.. Araştırılsın istiyoruz ve olumsuz sonuçları olmadığına dair DELİL istiyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|