agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları (Özel) > Ceviz
(https)

Beğeni Düzeni1382Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 27-09-2013, 18:49   #9
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2004
Galeri: 88
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ay-yildiz50 Mesajı Göster
sayın atmelin konuşmaları sizi neden rahatsız ediyor arkadaşlar ortada küfür yok ağır söz yok acaba altay cevizini savunduğu içinmi bi kaç yıla kadar altay ceviz kendisini ıspatlar inşallah o zaman sizler ne diyeceksiniz ben yine burda olcam o kadar dandik sorular soruyorsunuz ki altay ceviz sahibi ben olsam bende cevap yazmam sizinki bilgi almak değil köşeye sıkıştırmak ve şunu iyi anlayın altay cevizin sahibi fidan işine bu cevizi keşfettikten sonra başladığını biliyorum anlayacağınız bu işe başlayalı 4 yıl kadar olmuş adamın eksikleri illaki olcak pazarlama hatası olcak bu konularda yardımcı ola bilirsiniz ha illaki bilgi alcaksanız adamın her yerede telefon numarası yazıyor ara telefonla sor istediğini tatmin olmadınmı çık git bahcesine .. ama olmaz burda sorcak cevap alamayacak ya rezıl ollcak **** sahtekar düzenbaz olcak demi .. ben başka bi tür cevizden 6 bin adet dikip altay cevizi görünce bahceye oturup ağlayan kişileri biliyorum siz sanmayınki herşey bu forumdur facebook youtube araştırın interneti ne insanlar araştırmak için ülkenin bi ucundan kalkıpta altay cevizi araştırmak için bahceye gidiyor kaç bin kilo metre yol tüketiyor sizn ustad dedikleriniz kişilere altay ceviz 3 aydır yalvarıyo bahceme gelin diye pc başından kalkıp gidemediler ve bazıları bi kaç ay **** yıl bu forma üye olmakla formun sahibi olmuş yeni üyeleri kovar olmuş sizinde insani değeriniz bu kadar işte siz kendi bildiğinizi çalın söyleyin bizde kendi bildiğimizi
Bu üslubun kullanılmaması gerektiğini biliyor olmalısınız.
Özel alanda sizi bir kez daha bilgilendireceğim.

Forumlarda bilgi vermek için yazıyorsanız, telefon et ya da çık gel gör diye yöntemler kullanamazsınız. İsteyen bunları ayrıca yapar ama esas olan yazarak anlatmaktır.

malina Çevrimdışı   Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025