View Single Post
Eski 27-09-2013, 19:33   #471
tkorkunckaya
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 22-08-2013
20 kilo altay cevizi satabilecek bir altay cevizcisi var mı acaba, altay cevizi fidanı yapıp satmak istiyorum. Cevizler 400TL, ekim, dikim, vs masrafım da o kadar olsa, etti 800TL. Nasıl olsa aşı gerekmiyor, ayrıca işçilik yok, acemilik var tabii, %75 çimlenme olsa, ertesi yıla piyasaya yarı fiyatından 600 altay cevizi fidanı veririm, kısa zamanda belki bir seferde tüketirim.

Fidanları 11TL den satacağım, fidancılık belgem vs yok, arkadaşımın fidanlığı üzerinden yapacağım bu işi, fiş fatura sertifika tamamdır. Allahın çöğürüne ne kimse sertifika verir ne de kimse bana sorabilir. Baktım iş tuttu ertesi sene 200 kilo cevizle piyasanın altını üstüne getirmez miyim?

Evelallah ağzım laf yapar, teknoloji dersen yazılımcıyım, 3 günde 30 tane altaycevizininhasi.com, ozbeozaltaycevizi.net, elhamdulillah-altay-cevizcisiyiz.com vb site açar SEO da diğerlerini de fark atarım ki Google'da bırak kendilerini bulmayı ayakkabı aratsalar benim sitem gelir birinci sırada: altayceviziayakkabikadar.info

Bu hesaba göre yatırım sermayemin üzerine vergiler çıktıktan sonra kalan paranın tamamına ertesi sene altay cevizi (fidan değil, kiloyla ceviz satın alıyorum), bu sene yurt dışına açılım yapacağım ama orada böyle bir çöğürü 2 yutup videosuyla satar mıyım emin olamadım, vaz geçtim daha henüz iç piyasada fiyat rekabeti ile ben daha çooook nemalanırım.

Bu arada gelecek yıla ceviz bahçesi kurmaya hazırlananlar için bir satış başlığı açmalıyım, bu şekilde saygıdeğer rakiplerimin sayfasını meşgul eder duruma düşmeyelim, ne de olsa bu başlık benim de menfaatime çalışıyor, habire yutup videosu yüklüyorlar sağolun varolun altay cevizci kardeşlerim.

Not: gelecek senenin altay cevizi fidanları için ön siparişlere başlamış bulunuyorum, özelden mesaj atabilirsiniz. Fiyatlarımız stoklarımızla sınırlıdır!

Not2: altayciyiz.biz adresini ben aldım, boşuna bakmayın.

tkorkunckaya Çevrimdışı   Başa Dön