[QUOTE=beybaba4;1203849] sonra resmi evrak gibi şeylere ben pek ilgi duymuyorum o kadar resmi evraktı sertifikaydı almış türler var ama yine hüsran bırakıyor diken çiftçi kardeşlerimizi
Sayın beybaba4, yazdıklarınız bana bir başka itiraf gibi göründü.. sertifikaya önem vermediğinizi belirtmenizi sertifikanızın olmadığı şeklinde yorumladım. Serifikasız nasıl satış yapabildiğinizi , yasal buyutunu bilmiyorum ve yorum yapamıyorum. Sanırım forum üyelerin bir çoğu sizin ceviz bahçesi kurmak için araştırma yaptığınıza inanmıyor (yazdığınız yazılar, altay cevizi ile bir türlü maddi bağınız olduğunu gösteriyor - bence). Forum üyelerini sıkça suçluyorsunuz, ancak yazı üslubunuz, karşı fikirlere yaklaşımız ve yazılarınızla aslında altay cevizine en çok zararı maallesef siiz veriyorsunuz. Bu benim şahsi görüşüm. Belki altay cevizi gerekten önemli bir çeşit - fakat yanlış tanıtıldı ve inanırlılık sorunu yaratıldı. Biraz yazmaya ara verip nerelerde hata yaptığınızı konusunda düşünseniz.. ve forum üyelerine biraz daha samimi davransanız iyi olmazmı? Bir öneri... selamlar
|