Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fındıkçı74
Sayın atmel mademki burayı fidancılar sarmış burda işin ne mademki burda herkes kendi çıkarları için uğraşıyor sen neden hergün bu başlığı kullanıyorsun burda hiç bir bilgi yok diyorsun neden ozaman bu forumu kullanıyorsun 10 ağaç cevizi olanları prof yaptın burada yazan bir çok saygıdeğer akademisyenler hocalar bilinçli üreticiler var 140 sayfaya dayanan ceviz yetiştiriciliği bölümününü okuda o prof dediğin değerli üyelerin kim olduğunu gör bir bahçe kuracağım diyorsun ALLAH kolaylık versin ama ben senin altay cevizi ile 25 dönüm bahçe kuracağını sanmıyorum çünkü sende biliyorsunki kendini ispatlamamış türkiyeye adapte olacakmı rusyada 150 kilo vermiş (yeşil kabuklu) burada ne kadar verecek kafanda bir sürü soru işareti varken ben senin böyle bir riske gireceğine inanmıyorum eğerki kurarsan birgün buradaki proflardan umarım teknik destek alma ihtiyacı duymazsın saygılar.
|
cevabın cok güzel yorum da güzel arkadaş siteye yeni girmiş tesadüf ya tam da Altay cevizinin çıkışında versin adresini uydudan görelim yerini saçma sapan şeylere kafaya yoruyoruz kendisi eger bahçe yapacaksa bu öfke niye anlamış değilim katılırsın katılmazsın kimse ondan menfaat peşinde değil sonucta burası bir form herkese açık Yemişim Altay cevizini banane herkez istediği gibi fidan dikebilir burda biz sadece adamların ekmeğine yağ sürüyoruz köşeyi dönen dönene .... selamlar