Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ay-yildiz50
sayın atmelin konuşmaları sizi neden rahatsız ediyor arkadaşlar ortada küfür yok ağır söz yok acaba altay cevizini savunduğu içinmi bi kaç yıla kadar altay ceviz kendisini ıspatlar inşallah o zaman sizler ne diyeceksiniz ben yine burda olcam o kadar dandik sorular soruyorsunuz ki
|
Yok bir de küfür etseydi...İkinizin de üslübu aynı, bu nedir ya dandik falan biraz terbiyeli olun.Soracağımız soruları siz özelden yazın onları yazalım isterseniz.
Hiç birşey sorulmasın sorgulanmasın oh ne ala...Altay cevizi illaki telefonda mı cevap veriyor, sorulara cevap vermeyecekse burada yazma amacı sadece reklam o zaman.
Tutturmuşsunuz fidancısınız istemiyorsunuz, engellemeyin..Ne istemeyeceğiz kardeşim Amerikanın chandlerini, Fransanın fernorunu dikeceğimize altay dikeriz bunu kim istemez...Ben 150-200 fidanlık bahçe kurmak istiyorum.Hiç bişey sormadan mı fidan alacağız.İleride söylenildiği gibi çıkmazsa sen mi vereceksin yaptığım masrafları, boşa geçecek 4-5 yılı geri getirebilecek misin? O zaman ortalıkta kimse kalmaz.
Mağdur olan onlarca insanı görüyoruz ki sorguluyoruz. Cevizle ilgili tüm tabuları yıkacak büyük iddialarla ortaya çıkıyorsanız yapılan eleştirilere kızmayacak, merak edilenlere cevap verebileceksiniz.