View Single Post
Eski 29-09-2013, 00:30   #478
beybaba4
-

Giriş Tarihi: 27-09-2013
sayın YESHILL sizin niyetiniz üzüm yemek değil bağcıyı dövmek sanırım ne söylesem ne yazsam yanlış tarafa cekiyorsunuz sayın ncp sertifikasyon evrak filan tamamlanırsa o zaman bende dikerim dedi bende sertifika benim için pekte önemli değil dedim altay ceviz ile benim maddi bi bağım yoktur ileriki günlerde bahceye fidanları diktiğim zaman resim olarak paylaşcam o zaman bana karşı kullanmış olduğun **** hakkımda haksız şeyler düşündün için özür dileyecekmisin merak ediyorum ben sıradan bi çiftçiyim siz altay cevizini şüpeli buluyorsunuz ben bulmuyorum siz altayı savunmuyorsunuz ben savunuyorum ve bahcemide altay dikcem bundan doğal bişey olabilirmi artı altay cevizin nasıl tanıtıldığı ayrı bi konu zaaten bu cinz kendini ıspatladığı zaman insanlar kendilinden ne yapması ne dikmesi gerektiğini bilir ve ben her konuda samimiyim şimdi ben altay cevizini savunduğum zaman altay ceviz sahibi ile bağlantım olduğunu **** satıcı olduğumu söylüyorsunuz bende burda altay cevizini karalayanlara karşı çıkanlara siz fidancısınız böyle yapıyorsunuz dediğim zaman vay efendim ağzını düzelt adam gibi konuş tavırları alınıyor üç beş kişi bi araya gelmişiniz burdada bi kaç bilmiş sizleri kendi kuyruğuna takmış oynatıyor ben o kişilere sorduğum bir çok soruları cevapsız bıraktılar eski nickim ay-yildiz50 önceki sayfalara bakın görürsünüz adamın biri takmış kafayı ceviz dediğin büyük olmalı peki hangisini tavsiye edersin diyolar chandler niye çünkü kendisi chandler ceviz fidan satıcısı madem ceviz buyuk olmalı neden maraş18 zi tavsiye etmiyor dunyanın en buyuk ceviz cinsi tescillenmiş ustelik yerli malı ben burda eski üyeler var onlar kendilerini iyi bilir biz yeni üyeleri istemiyorlar neden çünkü çarklarına çomak soktuk kendini bu konuda bilmişlik taslayanlara 2 ay yalvardık resim yükleyin diye yok yok benim rakım 1300 diyorum adam halen bana chandler reklamı yapıyo chandler 800 rakımdan sonra olmuyo bunu bilmiyomu biliyo al sana bu düzenbazlık değilmi söylenecek çok şey varda gerisi başka zaman böyle yazdığımız zamanda niye kızıyorsun hakaret ediyorsun hemen bu ayaklara yatıyorlar site sahıbıde aynı kafadan işine gelmedimi üyeliği iptal et bu ikinci üyeliğim eski nickim ay- yildiz50 saygılar..

beybaba4 Çevrimdışı   Başa Dön