View Single Post
Eski 28-09-2013, 18:02   #476
beybaba4
-

Giriş Tarihi: 27-09-2013
sayın ncp ben bişey itiraf etmedim ben gittim gördüm bahceyi evet doğru altay 1 biraz ufaklı ama fidanda çok ufaktı yetkililer fidan küçük olduğu için bu kadar çok meyveyi büyütemiyor ondan dolayı ilk 3 yıl çiçekleri koparılıp fidan kendini geliştirdikten sonra meyveye bırakacaksınız o zaman bu meyveler normal boyda olur dediler altay 3 hem verimli hemde büyüklük konusunda standartlara uygun gibi gördüm iriliği gayet güzeldi
ve çöğürden anacın aynısından çıkmıyor bozuluyor diye bişey demedim ben yetkililere ben altay 3 dikmek istiyorum çinslerinizi ayırt edebiliyormusunuz dedim evet dediler eğer ayırt edemiyorlarsa ben o aşı sistemi ile ayırt edebilirler dedim sonra resmi evrak gibi şeylere ben pek ilgi duymuyorum o kadar resmi evraktı sertifikaydı almış türler var ama yine hüsran bırakıyor diken çiftçi kardeşlerimizi ortada bi ürün var kendimde gördüm hem kendime hemde bu salkım cevize şans vermek istiyorum daha öncede söylemiştim çevremde dikmek isteyen çok kişi var ben umdumu bulamazsam onları uyarırım eğerki bulursam onlara öncü olurum

beybaba4 Çevrimdışı   Başa Dön