agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 17-12-2009, 14:42   #1
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
Hhatice's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-12-2006
Şehir: Tekirdağ
Mesajlar: 2,876
Galeri: 2
yalancı çerkez tavuğu (gerçeğinden özür dilerim )

2 kalçalı tavuk butu
yarım bayat ekmek içi
5 çorba kaşığı süzülmüş yoğurt
3 çorba kaşığı mayonez
yarım su bardağı iri çekilmiş ceviz
tuz, pulbiber,3 diş sarımsak

Tavuğu iyice haşlayın kemiğinden ayrılsın sonra didikleyin ,
rondoda ekmekleri, cevizi ,pul biberi ve sarımsağı çekin didiklediğiniz etlerle harmanlayın
tuzunu koyun şimdi tavuğun suyundan ekmekler ıslanacak kadar karışıma kaşıkla tavuk suyu ilave edin burada dikkat edin çok su ilave edilmeyecek ekmekler ıslanana kadar
3 kaşık yoğurt ile 2 kaşık mayonezi karışıma ilave edin servis kasesine alın kalan 2 kaşık yoğurtla 1 kaşık mayonezi karıştırıp üzerine yayın ve pul biber serpin
arzu edilirse pul biber zeytin yağında kızdırılıp üzerine dökülebilir.
Son derece kolay ve lezzetli afiyet olsun )


Düzenleyen Hhatice : 17-12-2009 saat 14:43 Neden: hatalı yazım
Hhatice Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025