![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
yalancı çerkez tavuğu (gerçeğinden özür dilerim )2 kalçalı tavuk butu yarım bayat ekmek içi 5 çorba kaşığı süzülmüş yoğurt 3 çorba kaşığı mayonez yarım su bardağı iri çekilmiş ceviz tuz, pulbiber,3 diş sarımsak Tavuğu iyice haşlayın kemiğinden ayrılsın sonra didikleyin , rondoda ekmekleri, cevizi ,pul biberi ve sarımsağı çekin didiklediğiniz etlerle harmanlayın tuzunu koyun şimdi tavuğun suyundan ekmekler ıslanacak kadar karışıma kaşıkla tavuk suyu ilave edin burada dikkat edin çok su ilave edilmeyecek ekmekler ıslanana kadar 3 kaşık yoğurt ile 2 kaşık mayonezi karışıma ilave edin servis kasesine alın kalan 2 kaşık yoğurtla 1 kaşık mayonezi karıştırıp üzerine yayın ve pul biber serpin arzu edilirse pul biber zeytin yağında kızdırılıp üzerine dökülebilir. Son derece kolay ve lezzetli afiyet olsun )Düzenleyen Hhatice : 17-12-2009 saat 14:43 Neden: hatalı yazım |
|
|
|
![]() |
|
|