yalancı çerkez tavuğu (gerçeğinden özür dilerim

)
2 kalçalı tavuk butu
yarım bayat ekmek içi
5 çorba kaşığı süzülmüş yoğurt
3 çorba kaşığı mayonez
yarım su bardağı iri çekilmiş ceviz
tuz, pulbiber,3 diş sarımsak
Tavuğu iyice haşlayın kemiğinden ayrılsın sonra didikleyin ,
rondoda ekmekleri, cevizi ,pul biberi ve sarımsağı çekin didiklediğiniz etlerle harmanlayın
tuzunu koyun şimdi tavuğun suyundan ekmekler ıslanacak kadar karışıma kaşıkla tavuk suyu ilave edin burada dikkat edin çok su ilave edilmeyecek ekmekler ıslanana kadar
3 kaşık yoğurt ile 2 kaşık mayonezi karışıma ilave edin servis kasesine alın kalan 2 kaşık yoğurtla 1 kaşık mayonezi karıştırıp üzerine yayın ve pul biber serpin
arzu edilirse pul biber zeytin yağında kızdırılıp üzerine dökülebilir.
Son derece kolay ve lezzetli afiyet olsun

)