![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 3,592
|
ÇİNEKOP KILÇIĞI KIZARTMASI Bu Krependeki İmroz Restoranın sahibi YORGO BABA nın tarifidir. Biliyorsunuz şimdi Boğazda Çinekop akını var.Çinekopları İzgara **** tava yaparak servis edip yediniz. Kılçıklarını parçalamayın.(Çinekop,İri istavrit,Sarıkanat olabilir) Muslukta hafifçe yıkanan kılçıklar tekrar unlanıp kızgın yağda pembeleşinceye kadar kızartılır yağı süzdürülüp servis edilir. Bir deneyin inanılmaz lezzet alacaksınız. Özellikle içki sofrasında çok hoş oluyor.(Çerez mubarek dersiniz) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|