Konu: Mezeler
View Single Post
Eski 03-08-2007, 15:49   #26
Hakan KINACI
Ağaç Dostu
 
Hakan KINACI's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-08-2006
Şehir: Ankara
Mesajlar: 951
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi serder Mesajı Göster
Turşu: genelde taze fasulye turşusundan yapılsada her turşudan olur. Turşuları iyice yıkayın. Tavada soğan kavurun turşuları ekleyin. İyice yumuşamadan alıp servis yapın.
Sn.Serder;
Turşu; bildiğim kadarı ile Karadenizde Trabzon ve yörelerinde Turşu kavurmaya çok benziyor ama o yörede ayrıca acı biber ve yaylada yetişen bir ot türünü de katıyorlar içerisine...

Saygılar,

Hakan KINACI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön