agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni8246Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 03-04-2016, 09:22   #1
Ağaç Dostu

Resulgur's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2015
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gilan Mesajı Göster
Bunlar da yine marketten alma büyük ihtimalle pembe domatesler. En azından bunda geleneksel bir tür olduğu yazıyordu, hibrit değil, orası kesin.Biz pembe domatese benzettik. O değilse bile yine de çok lezzetliydi.

5 Mart'ta tazecik, henüz bir haftalık tohumlardan ekildiler, 29 Mart'ta şaşırtıldılar. Geç ektiğim için bunlar daha geriden geliyor.

Çimlendiriken yumurta kapları; şaşırtırken pet şişeler, iş yerinde öğlen yemeğindeki tatlının plastik kapları, vs, Allah ne verdiyse...

Eklenti 603297

Eklenti 603298
Sn. gilan emeğinize sağlık her şey çok güzel gidiyor. Tohum tertip düzen ekimi çok düzgün temiz bir işçilik le yapılmış. . Bahsettiğiniz bu taze alınan tohumlar , bu kadar kısa zamanda çimlenmesi hayret doğrusu ..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Resulgur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-04-2016, 19:31   #2
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Galeri: 8
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Resulgur Mesajı Göster
Sn. gilan emeğinize sağlık her şey çok güzel gidiyor. Tohum tertip düzen ekimi çok düzgün temiz bir işçilik le yapılmış. . Bahsettiğiniz bu taze alınan tohumlar , bu kadar kısa zamanda çimlenmesi hayret doğrusu ..
Çok teşekkürler. Daha önce de tohumdan yetiştirme denemelerim olmuştu ama pek başarılı olamıyordum. Bu sene şeytanın bacağını kırdım. Seneye çeşitleri arttırırım artık.

Pembe domates olduğunu düşündüğüm domatesleri 27 Şubat'ta almıştık. Aynı gün tohumlarını ayırdık. Tam bir hafta kurutup 5 Mart'ta ektim. Çıkar mı çıkmaz mı, yoksa çürür mü ben de emin değildim ama çıktılar. Darısı ürünlerini almaya...

gilan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:51.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025