Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gilan
Bunlar 3 sene önce San Francisco Garden Show fuarından, tek haneli rakamlara satın aldığım Acer palmatum 'Emperor 1' ve Acer palmatum 'Sango kaku'.
İncecik tüp gibi bir şeyde dikililerdi. Bu sene güzel büyüdüler. Yere geçince daha da serpilirler. Geçen sene balkonda yer olmadığından hala ufak birer saksıdalar. Yoksa daha da hızlı büyürlerdi. Onlar da ön tarafta planladığım Acer köşesine dikilecekler.
Bu sene de 2 hafta önce aynı fuara gittim. Yine böyle bir fırsat bulabilir miyim diye aynı satıcıya baktım ama bu sene getirdiği minik boylardakiler hep tohumdan çıkan, varyetesi olmayan fidanlardı.
Eklenti 602972
|
Sn. Gilan bende akçaağaçlara bayılıyorum. Bugün karşıyakadaki fidanlıklardan bir fireglow edindim. Birçok da butterfly ve sango kaku çeliği topladım arkadaşlardan. Siz çok şanslısınız, tek haneli rakamlardan bahsediyorsunuz. Bize 210 euro diyen bile vardı sango kaku için. Güven abi 225 liraya aldı. Gerçi baya büyük sizinkinin resimlerine bakınca ama zaten burada küçüğü bulunmuyor ve bulunsada fiyat yine aynı

Büyüğünü almak daha mantıklı.