![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Üç gün önce yapmış olduğum, temiz borular operasyonunun resimleri ![]() ![]() ![]() Suyun sürekli olarak fide deliklerinden taşması yüzünden, bir çare bulmak gerekiyordu, bende drenaj deliklerini tıkayan köklerden, resimde de gördüğünüz gibi keserek kurtuldum. Redüksiyonlarıda yukarı konumdan, aşağı konuma getirdim ki; Boru içerisinde suyun hızlı akmasını sağlamaktı, amacım. Başardım da. Bu bana 15 günlük bir zaman kazandıracak, sadece bu kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-04-2009
|
Alıntı:
Suç aleti de tam gözümüzün önüne konulmuş. Bu arada, durgun suda pembe domates yetiştirmeyi deneyen var mı? 10 fide sipariş ettim. 8'i işyerinde toprağa, biri balkonda saksıya belki biri de durgunsuya diye düşünüyorum. Tabi durgunsu için içişleri bakanının iznini almamız gerekecek, sanırım bu fikrimi duyunca çalışma odasını 1. dereceden sit alanı ilan edecek. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şimdi siz cerrah olsanız, kangren olmuş bir bacağı, ya bu ne güzel bir bacak , kesmeğe kıyamıyorum mu? derdiniz? Cevabınız evetse; İyiki bir doktor olmamışsınız ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|