![]() |
|
![]() |
#11 | |
/
Giriş Tarihi: 20-03-2009
|
Hataa !! Yapıyorsunuz
Alıntı:
bizim ;sizin ile ya da başka herhangi bir firma ile alıp veremediğimiz yoktur. Ancak ; sizin şu söylem tarzınız rahatsız etmektedir. "dünyada muadili olmayan tek gübre " sizin ve benim gübrem tek başına kullanılmaktadır bu gübreyi dünyada ilk ve tek üreten siz değilsiniz tıpkı ; bor ile çalışan binlerce patentli araç olduğu gibi ; işlevsel olarak siz ben ve dünya üzerindeki bazı firmalarda aynı grup ürün vardır. Değişik adlarla piyasada bu ürünleri bulabiliriz. Ben hiç bir zaman sizin ürünüzün kötü olduğunu söylemedim. Sadece sizin tanıtımınızda geçen dünyada ilk ve tek gübre yazınız yüzünden eleştiriyorum... Ve bu konudada her zaman aynı tepkiyi vereceğim sizin gübrenizin benim ürünümden en ufak bir + özelliği olmadığını hatta bazı özellikleri ile de size fark atacağımı ispat edeceğim... Bunu bu site üzerinde sizin ürününüzü kullanan diğer arkadaşlara da göndererek yapıyorum lütfen ; ama lütfen insanları kandırmayın dünyadaki tek ve ilk gübre siz değilsiniz... Ben bu ürünün arge çalışmalarına 3,5 yıl ayırdım. 1,5 yıldırda satış yapıyoruz. Bu satışların % 10 u iç piyasaya , geri kalanı da yurt dışına ya da ihraç kaydı ile olmak şartı ile 2 adet ihracatçı firmaya satmaktayız. Sizin ile herhangi bir rekabet ya da kesişen piyasamız söz konusu bile değildir... Bizi rahatsız ettiğiniztek husus dünyadaki tek süper gübre olduğunuzu iddia etmenizdir... Bunu gerekirse yasal yollarada ileteceğimi şimdiden bildirirm. Gereken anlayışı ve önlemlerinizi alacağınızı düşünerek iyi çalışmalar hayırlı işler dilerim |
|
![]() |
![]() |
|
|