View Single Post
Eski 30-03-2009, 12:35   #692
monser
/

Giriş Tarihi: 04-08-2007
Bizim ülke insanımız bir tuhaftır,belkide haklıdırlar bu tuhaflıklarında ee kolaymı dünyanın en zeki,en kurnaz,en üçkağıtçı ama bir o kadarda saf insanlarıyız.O kadar üçkağıtçı gördüki bu millet kimseye güvenemez oldu.Bunun içindir ki kimsenin inanası gelmiyor tabi hala benim aklım bile ermiyor 5 lt suya 1 kapakçık atacaksın hertaraf güllük gülistanlık olacak.

Aldım uyguladım,yağmurda tas tas suyu biriktirdim ıslandım ve ne dendi ise harfiyen uyguladım 10 gün kadar önce bekleyip göreceğim.Zamanında zakkum ile kanseri tedavi ettiğini iddaa eden bir adam vardı adamı allem ettiler kullem ettiler yok olmaz nasıl yaparsın edemessin dediler adam şimdi amerikada (isteyen okusun http://www.tempodergisi.com.tr/saglik_cinsellik/03330/ ) yahu bir şey icat etmek demek zaten onun bir başkası tarafından bilinmemesinden oluşur,bilinseydi zaten icat olmazdı.

Buradada aynı tepkiyi görüyorum bir deneyin görün,kullananların deneyimlerini okuyun ister kullanın ister kullanmayın.Ben istedim yarım litre deniyorum en fazla 35 tl gidecek
hee çok paramı ******* biraz pahalı o paraya zaten bahçemdeki meyveleri kilo kilo alırım,
ama meyvelerimin sağlıklı büyümesinden daha büyük mutluluk yok benim için.Bu yüzden kimseyi bu ülkeden kaçırtmayın,insanları arge için teşfik edin bu millet çok zeki ve büyük bir millet zaten kıt imkanlarımız birde moral bozmak için uğraşmayalım.Sağlıkla kalın.

monser Çevrimdışı   Başa Dön