View Single Post
Eski 22-04-2009, 10:02   #718
mog
/

Giriş Tarihi: 20-03-2009
Hataa !! Yapıyorsunuz

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi resulyıldız Mesajı Göster
sayın mog üreticisi;bizim prensibimiz b5a nın tek başına kullanılmasıdır.sadece toprakta geri dönüşüme önem veriyoruz.yani ürün toplandıktan sonra kalanların toprağa geri dönüştürülmesi şeklinde uygulamalar yapıyoruz.sizin alınmanızı da anlayamadım.çünkü bmr tarım hiç bir firma ya da ürünle ikili mücedeleye girmemiştir.türkiye de b5a ile tarıma farklı boyut getirmiştir ve devam etmektedir.neden üzerinize alındınız.anlayamadım.sizin ve diğer gübrelerin kulvarı farklı b5a sıvı organik gübrenin kulvarı farklı.aynı kulvardaymışa gibi gösterilmesi zaten uygun değil.ki biz bunu bayiiler olarak lanse ederken her hangi bir gübreyi hedef almadık ve asla da bir ürün ismi telaffuz etmedik.kendiniz veya ürününüzü b5a sıvı organik gübrenin rakibi olarak göemeniz dahi düşünülemez.asıl olan her yerde ve her zaman b5a sıvı organik gübrenin farklılığıdır.amaç organik tarımı teşfik etmekse siz bizim rakimimiz değil ancak yol arkadaşımız olursunuz.ama farklı yollardayız.bunu bilin.
Bir diğer husus ben ne yazdığımı biliyorum.herhangi birinden de destur veya izin almam gerektiğini de zannetmiyorum.en iyi kararı kullananlar verir.ki bu forum sayfasıda bunu göstermektedir.türkiye nin 81 ilinde çok ciddi çalışmaların sonuçları gelmektedir ve kararı türk çiftçisi zaten vermektedir.önemli olan lehte veya alehte bu kararlara saygılı olabilmektir.eğer bu gübre sizin dediğiniz kadar ürün kalitesini arttırmasaydı,bundan önce çıkan bazı organikler gübreler gibi yok olur giderdi.bilakis şu anki tablo çiftçilerimizin bu gübreye talep ve isteğini arttırdığı bir gerçektir.saygılarımla.
sayın üretici kardeşim
bizim ;sizin ile ya da başka herhangi bir firma ile alıp veremediğimiz yoktur.
Ancak ; sizin şu söylem tarzınız rahatsız etmektedir.
"dünyada muadili olmayan tek gübre "
sizin ve benim gübrem tek başına kullanılmaktadır
bu gübreyi dünyada ilk ve tek üreten siz değilsiniz
tıpkı ; bor ile çalışan binlerce patentli araç olduğu gibi ;
işlevsel olarak siz ben ve dünya üzerindeki bazı firmalarda aynı grup ürün vardır. Değişik adlarla piyasada bu ürünleri bulabiliriz.

Ben hiç bir zaman sizin ürünüzün kötü olduğunu söylemedim.
Sadece sizin tanıtımınızda geçen dünyada ilk ve tek gübre yazınız yüzünden eleştiriyorum...
Ve bu konudada her zaman aynı tepkiyi vereceğim
sizin gübrenizin benim ürünümden en ufak bir + özelliği olmadığını hatta bazı özellikleri ile de size fark atacağımı ispat edeceğim...

Bunu bu site üzerinde sizin ürününüzü kullanan diğer arkadaşlara da göndererek yapıyorum
lütfen ; ama lütfen insanları kandırmayın
dünyadaki tek ve ilk gübre siz değilsiniz...

Ben bu ürünün arge çalışmalarına 3,5 yıl ayırdım. 1,5 yıldırda satış yapıyoruz.
Bu satışların % 10 u iç piyasaya , geri kalanı da yurt dışına ya da ihraç kaydı ile olmak şartı ile 2 adet ihracatçı firmaya satmaktayız. Sizin ile herhangi bir rekabet ya da kesişen piyasamız söz konusu bile değildir...

Bizi rahatsız ettiğiniztek husus dünyadaki tek süper gübre olduğunuzu iddia etmenizdir...
Bunu gerekirse yasal yollarada ileteceğimi şimdiden bildirirm.
Gereken anlayışı ve önlemlerinizi alacağınızı düşünerek iyi çalışmalar hayırlı işler dilerim

mog Çevrimdışı   Başa Dön