Bazı arkadaşlar bu ürünün fiyat konusuna takılmış kalmışlar.Özür dileyerek yazmak istiyorum .Bir gübre düşünün bu gübreyi ekim öncesi taban gübresi olarak kullanacaksınız(saraları kastetmiyorum) bahar ayı geldiğinde göcek dediğimiz bahar gübresinde kullanaksınız.ürün artışını sağlamak için meyvesi döneminde kullanacaksınız.Ve aldığınız ürün kimyasal gübre ile ekilenle eşdeğer olacak.Maliyetinizi sulu tarlalarda (Güneydoğu için konuşuyorum) 1/6 yaklaşık olarak .Kuru tarlalarda 1/2 maliyet düşüreceksiniz ve bunun adı bu gübrenin satışı fiyatı yüksek diyeceksiniz.Tekrar özür diliyerek bu kadarısına da pes demekten başka birşey diyemeceğim yani.Evet piyasada organik gübre çok ve ucuklar Allah aşkına onlarla bir ekim yapın bakalım taban gübresi olarak, bahar gübresi olarak.Bu gübreleri ucuz yapanda tek başlarına yetersiz kalmalarıdır.bunları kullandığınız zaman takviye gübrede kullanmak zorundasınız Ancak:B5a tek başına yeter Bu gübrenin Hem maliyet açısından hem ürün açısından köylümüz için ve bizler için bir nimettir.Arkadaşlar lütfen bu kadar ön yargılı olmayalım.Eleştirileriniz olabilir Bu gübreyi kullanmak istemiyor olabilirsiz ama en azından olumlu veya olumsuz kanuşabilmek için alın deneyin kararınızı öyle verin saygılarımla.