![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 713
|
biriktirmeye devam , çıtlattıgımız çekirdek kabuklarıda katılabilir mi içine, odunumsu bir yapısı var sanki? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 1,281
|
Alıntı:
Çünkü tuzluluk toprak açısından hiç istenmeyen bir olaydır. Çerez kabilinden dünyada tek olduğumuz fındık,anavatanı cennet yurdumuz olan ceviz çok idealdir. Tuzsuz yer fıstığı kabugu çok güzel besin degerlerine sahiptir.. bence son şıkkı değerlendirebilirsiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|