View Single Post
Eski 28-04-2012, 14:21   #982
Safranlı
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-01-2010
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 1,281
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cemil B. Mesajı Göster
biriktirmeye devam ,
çıtlattıgımız çekirdek kabuklarıda katılabilir mi içine, odunumsu bir yapısı var sanki?
Çekirdeği düşünmemek gerekir.
Çünkü tuzluluk toprak açısından hiç istenmeyen bir olaydır.
Çerez kabilinden dünyada tek olduğumuz fındık,anavatanı cennet yurdumuz olan ceviz çok idealdir.
Tuzsuz yer fıstığı kabugu çok güzel besin degerlerine sahiptir..
bence son şıkkı değerlendirebilirsiniz.

Safranlı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön