![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-12-2011
|
Alıntı:
sizi takip ediyorum son zamanlarda, yanlış sayılabilecek bilgiler veriyorsunuz ve çok genel konuşuyorsunuz! ''orkideler'' derken hangi tür orkidelerden bahsediyorsunuz buna bir açıklık getirin ve öyle konuşun lütfen... hem epifitk orkidelerin hava kökleri ''zaten açıktadır ve ışık görür'' nasıl olur da köklerinin ışık görmesinden hoşlanmaz diyebiliyorsunuz! ünlem işaretlerim dikkat çekmek içindir yanlış anlamayın. büyük ihtimalle sizde phalaenopsis türü orkide var ve tecrübeleriniz bu tür yönünde. lütfen kendi tecrübelerinizden bahsederken kendi tecrübeleriniz haricindeki bilgilere yanlış demeyin!!! Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-12-2011
|
Alıntı:
siz ne iklim bildirmişsiniz ne ne zaman bildirmişsiniz ne mekan... ben zaten bunu da söyledim size. önceki yazılarınızda dikkat edin direkt diğer uygulamalar için yanlış diyorsunuz. bakın kendiniz de kabul ettiniz ki Türkiye için daldırma yöntemi faydalı olabilir diyorsunuz ki zaten bu forumdaki üyelerin çoğu Türkiye'de... herkes kendi tecrübesini edinebilir burada da paylaşabilir ama ''çok yanlış ya da yanlış'' demek olmaz! evet rahatsız oldum ama rahatsızlığım sizin tecrübelerinizi paylaşmanız değil bilakis sevinirim yeni bilgi diye fakat ''yanlış'' demeniz beni rahatsız etti... lütfen şahsi algılamayın ben sağlıklı bilgiler burada olsun istiyorum. benim de hatalarım vardı ve inanın burada düzelttim. bence phalaenopsis başlığını baştan aşağı vaktiniz oldukça bir okuyun ![]() Saygılarımla... |
|
|
|
|
![]() |
|
|