Selam arkadaslar bende orkide yetistiriyorum galeriye yukleyecegim benimkilerin bakimi cok kolay en yaşli orkidem 15 yillik kayinvalidemin yadigari gozum gibi bakiyorum bu yil bir ilk oldu temmuz ayinda ciceklendi ve hala cicekte cok sevincliyim burasi fazla gunes almadigi icin butun gun camin onunde ben kayinvalidemin evine gelin geldim sonra o turkiyeye dondu ciceleride bana kaldi

iki orkide vardi ozaman bana sakin yerini degistirme kurur ben hic degistirmedim dedi bende biraktim oyle kaldi 15 yildir milim oynamadi yerinden gecen yaz ilk defa saksi degistirdim her hafta 2 yemek kasigi ilik su veriyorum dibinde katiyen su birakmiyorum saksilari yuksek saksi kokler yere kesinlikle degmiyor komsum iki tane getidi artik bakamayacakmis onlarla birlikte 5 orkidem oldu

siz neden suya daldiriyorsunuz komsumda oyle yapmis burusmus yapraklari benhic yapmadim duzeldiler fazla sudan nefret ediyorlar haftada bir islak bezle yapraklarini siliyorum cicegi gecen dallari da hic kesmedim benim yasli orkidem dibinden surgun vermiyor ayni daldan 5 kere acti bide bu nk nedir sevgiler